طعم دار کردن جوجه در خانه به روش کبابی صفری
برای طعم دادن به جوجه در منزل به روش کبابی صفری، میتوانید با استفاده از ادویههای مختلف و ترکیبات منحصر به فرد، جوجه را به یک غذای خاص و لذیذ تبدیل کنید. از پیاز، فلفل دلمه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر کاری و سیر استفاده کرده و با خامه سنتی و زعفران، طعمی منحصر به فرد به آن ببخشید. سپس جوجه را به مدت مناسبی در این ترکیبات مخلوط قرار دهید تا مواد به خوبی جذب شوند و طعم جوجه بهتر و متمایزتر شود. با این روش، میتوانید در منزل لذت یک طعم متفاوت از جوجه کباب را تجربه کنید.